Mailinglist Archive: radeonhd (699 mails)

< Previous Next >
Re: [radeonhd] Initial RandR 1.2 support (for the brave of heart ;)
  • From: Matthias Hopf <mhopf@xxxxxxx>
  • Date: Thu, 15 Nov 2007 15:06:29 +0100
  • Message-id: <20071115140628.GC31772@xxxxxxx>
On Nov 14, 07 11:23:36 +0100, Matthias Hopf wrote:
On Nov 13, 07 18:00:50 -0500, GerbilSoft wrote:
- The VGA output seems to have some issues. The right side of the screen
isn't fully displayed (it's around 32 pixels off). Also, there's some
~8px-wide columns on the screen that appear to be flickering. These
columns don't appear in <1600x1200, though.

Does this also happen if you use the driver in the non-RandR case
(Option "NoRandr")? Check that you're using exactly the same mode, with
only the VGA active (will probably choose a 60Hz mode otherwise).

With "NoRandr", I get no video on either monitor. I've attached the X log
as
xorg.norandr.log with NoRandr selected.

You're hitting the same issue as Tigerchen on irc. I'm already debugging
this, I apparently got the initialization order wrong. Please recheck
when I'm done (I'll announce this).

Get the latest bits from initial-randr (rev 9031b87). They should fix
this issue.

When this works, we can go for your RandR issues.

Matthias

--
Matthias Hopf <mhopf@xxxxxxx> __ __ __
Maxfeldstr. 5 / 90409 Nuernberg (_ | | (_ |__ mat@xxxxxxxxx
Phone +49-911-74053-715 __) |_| __) |__ R & D www.mshopf.de
--
To unsubscribe, e-mail: radeonhd+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: radeonhd+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >