Mailinglist Archive: opensuse (3513 mails)

< Previous Next >
[opensuse] Re: YaST fails to configure Hauppauge 350 PVR card
  • From: Charles Philip Chan <cpchan@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 08 Jan 2009 03:30:30 -0500
  • Message-id: <87ljtmurmh.fsf@xxxxxxxxxxxxxxx>
Mike McMullin <mwmcmlln@xxxxxxxx> writes:

Mine might have, but then I tried to configure it with YaST, obviously
there is a bug in YaST's TV-Card module.

I tried it too- it doesn't mess things up. The ivtv modules auto-detects
everything these days. As long as you have the modules and firmware
installed, udev will take care of the rest.

1. What is the output of

,----
| lsmod | grep ivtv
`----

? You should see something like this:

,----[ Output of lsmod | grep ivtv ]
| ivtv 133140 0
| cx2341x 11264 1 ivtv
| v4l2_common 10808 5 wm8775,cx25840,tuner,ivtv,cx2341x
| tveeprom 11404 1 ivtv
| compat_ioctl32 1268 2 ivtv,uvcvideo
| videodev 31660 3 tuner,ivtv,uvcvideo
| i2c_algo_bit 5680 2 ivtv,intelfb
| i2c_core 30340 10
tuner_simple,wm8775,cx25840,tuner,ivtv,v4l2_common,tveeprom,i2c_i801,intelfb,i2c_algo_bit
`----

2. If you don't see any ivtv modules loaded, what happens when you do a

,----
| modprobe ivtv
`----

?

3. Did you run mythtv-setup?

Did you get Myth-TV to work or any of the TV Viewing apps?

Yes, I have a svn version (r19567) of MythTV running 24/7.

Charles

--
"I once witnessed a long-winded, month-long flamewar over the use of
mice vs. trackballs...It was very silly."
(By Matt Welsh)
< Previous Next >
Follow Ups