Mailinglist Archive: opensuse (3513 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] 11.1 upgrade on md raid root fails to boot
  • From: "David C. Rankin" <drankinatty@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 06 Jan 2009 11:57:56 -0600
  • Message-id: <49639BA4.5000406@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Joe Morris wrote:
Well, i have managed to get enough info to know this is bug
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=445490, which says it is
resolved, but obviously not in the GM version of packages.
Unfortunately, I cannot see what was needed to fix this, as I get an
access denied when clicking on
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=435778 at the end (where the
fix was supposed to be). Is there an update of mkinitrd, or udev, or
something to fix this? I upgraded from 10.3 yesterday, but not being
able to boot after it was finished was a real problem. I was finally
able to boot installed system (hidden in the repair tools) to be able to
boot again and was able to find the above bug report and found out with
a few tweaks I could eventually boot up by hitting Ctrl-D to seemingly
exit the bootup system. I have been running mdraid 1 since 8.0, and
mdraid 1 roots since 9.1 IIRC, but this was the hardest to figure out,
and appears to be a problem that is quite old (
http://lists.opensuse.org/opensuse-bugs/2008-08/msg07297.html ).


Joe,

If you haven't stumbled on this one yet, it provides a few more pieces
of the
puzzle:

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=445602

--
David C. Rankin, J.D.,P.E.
Rankin Law Firm, PLLC
510 Ochiltree Street
Nacogdoches, Texas 75961
Telephone: (936) 715-9333
Facsimile: (936) 715-9339
www.rankinlawfirm.com
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages