Mailinglist Archive: opensuse (2871 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse] parse-metadata
  • From: David Bolt <bcrafhfr@xxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 17 May 2007 13:56:28 +0100
  • Message-id: <Ab1i99h8DFTGFwKg@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
On Thu, 17 May 2007, Patrick Shanahan wrote:-

>* David Bolt <bcrafhfr@xxxxxxxxxx> [05-17-07 07:40]:
>> That all depends. If you're using 10.1, you seem to get a nag-window
>> complaining that zmd isn't running every time you start up a GUI
>> desktop. OTOH, if you're using 10.2, and have the opensuse-updater
>> installed/running, there doesn't appear to be any problems.
>
>openSUSE 10.1 2.6.18.8-396-default SMP x86_64
>08:18 wahoo:~ > rpm -q zmd
>package zmd is not installed

Now that's annoying. I could have sworn I'd removed it[0], but "rpm -q"
showed it was still installed.

>I don't get any "nag-window" when starting kde ???

It's possibly because I hadn't actually removed it even though I thought
I had. Having just removed it and restarted, no nag box :-)

>And do not recall ever getting one.

I never saw one on my 64bit system either, just on starting the 32bit
one[1].

>But I didn't "rpm -e zmd" until
>10 minutes after the 10.1 install completed.

It took me a little longer than that for my 64bit, and one heck of a lot
longer for the 32bit.


[0] I know I'd turned it off using the run-level editor, but thought I'd
removed it as well. Just goes to show checking is more important than
just thinking :|

[1] A laptop so the start/stop on that is usually restarted from
previously having been suspended.

Regards,
        David Bolt

-- 
Member of Team Acorn checking nodes at 50 Mnodes/s: http://www.distributed.net/
RISCOS 3.11 | SUSE 10.0 32bit | SUSE 10.1 32bit | openSUSE 10.2 32bit
RISCOS 3.6  | SUSE 10.0 64bit | SUSE 10.1 64bit | openSUSE 10.2 64bit
TOS 4.02    | SUSE 9.3 32bit  |                 | openSUSE 10.3a4 32bit
-- 
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups