Mailinglist Archive: opensuse-virtual (68 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-virtual] "EVTCHNOP failure" @ OS 12.3 + Xen 4.3 boot for some Guests; launch manually OK
ar16 wrote:
xenstore-ls
tool = ""
xenstored = ""
vm = ""
www... = ""
uuid = "www..."
name = "test2"
image = ""
ostype = "linux"
kernel = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_kernel.2DQGzh"
ramdisk = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_ramdisk.4TDO9l"
cmdline = "root=/dev/xvdc1 resume=/dev/xvdb1 kbdtype=us
headless text quiet nofb selinux=0 apparmor-0 edd=off
splash=silent noshell showopts ide0=noprobe ide1=noprobe
hda=noprobe root=/dev/xvdc1 textmode=1 xencons=xvc0
noirqdebu\..."
start_time = "1376592317.47"
xxx... = ""
uuid = "xxx..."
name = "test2"
image = ""
ostype = "linux"
kernel = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_kernel.rrFFtJ"
ramdisk = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_ramdisk.Sj2nYp"
cmdline = "root=/dev/xvdc1 resume=/dev/xvdb1 kbdtype=us
headless text quiet nofb selinux=0 apparmor-0 edd=off
splash=silent noshell showopts ide0=noprobe ide1=noprobe
hda=noprobe root=/dev/xvdc1 textmode=1 xencons=xvc0
noirqdebu\..."
start_time = "1376592554.77"
yyy... = ""
uuid = "yyy..."
name = "test2"
image = ""
ostype = "linux"
kernel = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_kernel.8ACINd"
ramdisk = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_ramdisk.QKWG2S"
cmdline = "root=/dev/xvdc1 resume=/dev/xvdb1 kbdtype=us
headless text quiet nofb selinux=0 apparmor-0 edd=off
splash=silent noshell showopts ide0=noprobe ide1=noprobe
hda=noprobe root=/dev/xvdc1 textmode=1 xencons=xvc0
noirqdebu\..."
start_time = "1376598384.76"
zzz... = ""
uuid = "zzz..."
name = "test2"
image = ""
ostype = "linux"
kernel = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_kernel.cc08JL"
ramdisk = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_ramdisk.mLPoB3"
cmdline = "root=/dev/xvdc1 resume=/dev/xvdb1 kbdtype=us
headless text quiet nofb selinux=0 apparmor-0 edd=off
splash=silent noshell showopts ide0=noprobe ide1=noprobe
hda=noprobe root=/dev/xvdc1 textmode=1 xencons=xvc0
noirqdebu\..."
start_time = "1376598661.27"
aaa... = ""
uuid = "aaa..."
name = "test2"
image = ""
ostype = "linux"
kernel = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_kernel.GU6fZ7"
ramdisk = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_ramdisk.NyNqNT"
cmdline = "root=/dev/xvdc1 resume=/dev/xvdb1 kbdtype=us
headless text quiet nofb selinux=0 apparmor-0 edd=off
splash=silent noshell showopts ide0=noprobe ide1=noprobe
hda=noprobe root=/dev/xvdc1 textmode=1 xencons=xvc0
noirqdebu\..."
start_time = "1376610136.76"
bbb... = ""
uuid = "bbb..."
name = "test1"
image = ""
ostype = "linux"
kernel = "/var/run/xen/bootloader.1.d/boot_kernel.sYNpOD"
ramdisk = "/var/run/xen/bootloader.1.d/boot_ramdisk.KjtNA7"
cmdline = "root=/dev/xvdc1 resume=/dev/xvdb1 kbdtype=us
headless text quiet nofb selinux=0 apparmor-0 edd=off
splash=silent noshell showopts ide0=noprobe ide1=noprobe
hda=noprobe root=/dev/xvdc1 textmode=1 xencons=xvc0
noirqdebu\..."
start_time = "1376672796.72"
ddd... = ""
uuid = "ddd..."
name = "test2"
image = ""
ostype = "linux"
kernel = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_kernel.7xanX5"
ramdisk = "/var/run/xen/bootloader.2.d/boot_ramdisk.rr6wPE"
cmdline = "root=/dev/xvdc1 resume=/dev/xvdb1 kbdtype=us
headless text quiet nofb selinux=0 apparmor-0 edd=off
splash=silent noshell showopts ide0=noprobe ide1=noprobe
hda=noprobe root=/dev/xvdc1 textmode=1 xencons=xvc0
noirqdebu\..."
start_time = "1376672804.77"
libxl = ""
1 = ""
dm-version = "qemu_xen"
2 = ""
dm-version = "qemu_xen"
local = ""
domain = ""
0 = ""


Odd. There should be a name = "Domain-0" node under /local/domain/0, e.g.

# xenstore-ls /local/domain/0
name = "Domain-0"
device-model = ""
...

And that looks to be written by the do_start() function in xencommons.
Maybe you can poke around there and see why

${BINDIR}/xenstore-write "/local/domain/0/name" "Domain-0"

is not being executed.

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-virtual+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-virtual+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups