Mailinglist Archive: opensuse-m17n (69 mails)

< Previous Next >
Chinese characters not appearing correctly in Macromedia Flash Player browser Plugin
  • From: khchan2@xxxxxxxxxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 26 May 2002 15:15:57 +0000 (UTC)
  • Message-id: <1022426135.3cf0fc171c87a.2098.khchan2@xxxxxxxxxxxx>

I have a nearly-complete Chinese environment in SuSE 7.3 with KDE3 by now,
except some minor issues.

I found that when viewing a web page with macromedia flash animations CJK text
embedded in these animations are still in garbage. I also experience similar
problems when viewing a Java applet displaying CJK characters in them. ??????
are shown instead.

I guess the flash plugin is an X application, but I'm not sure about that. CJK
display seems to fail on nearly all X apps on my system, including xemacs.

Is there any way to get CJK displayed correctly in them?

The LC_CTYPE is already zh_TW.Big5
This is the font path from "xset q" and I'm not sure if it would be useful:

Font Path:
/opt/kde3/share/fonts/override,/home/khchan2/.kde3/share/fonts/override,
/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi:unscaled,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/local,
/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc:unscaled,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi:unscaled,
/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/URW,
/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Speedo,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/kwintv,
/usr/X11R6/lib/X11/fonts/truetype,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/uni,
/usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/sgi,
/home/khchan2/.kde3/share/fonts,/opt/kde3/share/fonts

Thanks very much.

Regards,
Bernard


< Previous Next >
This Thread
Follow Ups