Mailinglist Archive: opensuse-factory (439 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] No working soundcard after Tumbleweed snapshot 20190417
What do starting pulseaudio from term says?. For me (and not only) pulseaudio works and there no symbol lookup error anymore.

On 2019-04-25 19:00, Constant Brouerius van Nidek wrote:
Not fixed at my machine. Total silence on all speakers after the update.
Going back to the old pulse audio files.

On Thursday, April 25, 2019 3:46:01 AM WIB Wayne Patton wrote:
This seems to be fixed now, with snapshot 20190423




On Fri, 2019-04-19 at 11:51 +0200, Axel Braun wrote:

>
> Am 19. April 2019 11:34:11 MESZ schrieb Wolfgang Bauer <wbauer@xxxxxx
>
> >:
> >:
> > Am Freitag, 19. April 2019, 10:03:44 schrieb Axel Braun:
> >
> > > Maybe one can trigger the rebuild of the KDE PIM suite as well?
> >
> > Reminder
> >
> > > crashes with a segfault Schöne Grüße
> >
> >
> > Well, what makes you believe that a rebuild would help in *that*
> > case?
> > ;-)
>
>
> Just an assumption, in case the libs are updated but the package was
> not yet rebuild (what OBS usually prevents)
>
>
> > It *might* be https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=406411 though,
> > that's
> > likely fixed in 19.04.0 which will be sent to Tumbleweed in the
> > next
> > days.
>
>
> As usually, you are very well informed! Thanks Wolfgang!
>
>
> Schöne Grüße
> Axel
>
> --
> Written from cell phone - excuses for typos

N�����r��y隊Z)z{.���r�+�맲��r��z�^�ˬz��N�(�֜��^� ޭ隊Z)z{.���r�+��0�������Ǩ�




--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >