Mailinglist Archive: opensuse-factory (188 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] Major UI problem after latest TW update

On 19/12/2018 10:33, Carlos E. R. wrote:
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1



On Wednesday, 2018-12-19 at 10:28 -0000, Albert Koelmans wrote:
On 19/12/2018 10:25, Carlos E. R. wrote:
 On 19/12/2018 11.07, Albert Koelmans wrote:

...

 I believe you will need to add information about the video hardware you
 are using, and what drivers :-)

 I assume you are using tumbleweed?

I am using the built-in graphics hardware of my Haswell processor (no separate graphics card), and I use Tumbleweed, kept strictly up to date.

inxi output is as follows:

System:    Host: linux64.site Kernel: 4.19.4-1-default x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.1 Desktop: KDE Plasma 5.14.3
           tk: Qt 5.11.2 wm: kwin_x11 dm: SDDM Distro: openSUSE Tumbleweed 20181126
Graphics:  Device-1: Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor Integrated Graphics vendor: Micro-Star MSI driver: i915
           v: kernel bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:0412
           Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: intel unloaded: fbdev,modesetting,vesa compositor: kwin_x11
           resolution: 1920x1080~60Hz
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel Haswell Desktop v: 4.5 Mesa 18.1.7 compat-v: 3.0 direct render: Yes

Thanks for the help.

Albert




--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >