Mailinglist Archive: opensuse-factory (536 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] NVIDIA/Leap 15.0: Console (VT) not working with external display
Am 26.05.2018 um 11:45 schrieb Stefan Dirsch:

On Fri, May 25, 2018 at 10:30:10AM +0200, Till Dörges wrote:
Since I couldn't get the external display working with the default nouveau,
I tried
the proprietary drivers. I'm now running these RPMs:

user@box:~> rpm -qa nvidia-*
nvidia-computeG04-390.59-lp150.8.1.x86_64
nvidia-gfxG04-kmp-default-390.59_k4.12.14_lp150.11-lp150.8.1.x86_64
nvidia-glG04-390.59-lp150.8.1.x86_64

My Graphics adapter is an "nVidia GM107GLM [Quadro M1200 Mobile]".

Seems you're missing the x11-video-nvidiaG04 package needed for X11
support. Wayland is currently not supported yet with NVIDIA proprietary driver
(in the works still).

Maybe there's a misunderstanding? At least X11 is working fine for me. I only
have
issues with the virtual terminals. E.g. switching to VT1 (CTRL-ALT-F1) gives me
a
blank external display. Only the int. displays shows VT1.

But if I understood Andrei correctly, the proprietary nvidia driver simply
doesn't
offer the feature I would like to have.


Regards -- Till
--
Dipl.-Inform. Till Dörges doerges@xxxxxxxxxxxx
Tel. +49 - 40 - 244 2407 - 14
Fax +49 - 40 - 244 2407 - 24
PRESENSE Technologies GmbH Sachsenstr. 5, D-20097 HH
Geschäftsführer/Managing Directors AG Hamburg, HRB 107844
Till Dörges, Jürgen Sander USt-IdNr.: DE263765024
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups