Mailinglist Archive: opensuse-factory (437 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] Apparmor fails to start on boot in Tumbleweed
  • From: Cristian Rodríguez <crrodriguez@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 1 Apr 2015 01:15:22 -0300
  • Message-id: <CAPBLoAc690KJ21=TZTMXR5_ExrgY-dVg-S_NE1iiDhXte_xrcQ@mail.gmail.com>
On Sun, Mar 29, 2015 at 1:31 PM, Uzair Shamim <usershaman@xxxxxxxxx> wrote:
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA256

Hi,

After doing the latest updates for tumbleweed, I have noticed that it is
failing to start on boot:

linux-jyg:~ # systemctl status apparmor -l
● apparmor.service - LSB: AppArmor initialization
Loaded: loaded (/etc/init.d/boot.apparmor)
Active: inactive (dead)
Docs: man:systemd-sysv-generator(8)

Mar 29 12:22:46 linux-2jim systemd[1]: Job apparmor.service/start deleted to
break ordering cycle starting with sysinit.target/start
Mar 29 12:22:46 linux-2jim systemd[1]: Job apparmor.service/start deleted to
break ordering cycle starting with basic.target/start
Mar 29 12:22:46 linux-2jim systemd[1]: Job apparmor.service/start deleted to
break ordering cycle starting with sysinit.target/start
Mar 29 12:29:14 linux-jyg systemd[1]: Stopped LSB: AppArmor initialization.

However, if I do systemctl start apparmor it will run fine. Is there some way
I can determine what is causing apparmor to fail on boot?

For now, it is fixed by SR#293870.
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
List Navigation