Mailinglist Archive: opensuse-factory (1134 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] We go from bad to worst! - Now a bug in bugzilla
  • From: Juan Erbes <jerbes@xxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 18 Jun 2012 09:03:30 -0300
  • Message-id: <CACB8RRb2fWX_O9Z7a5B9=UGc8jBwSQBTBZRbC3By7kaonSmoqg@mail.gmail.com>
2012/6/18 Stephan Kulow <coolo@xxxxxxx>:
On 18.06.2012 09:20, Lars Müller wrote:
On Mon, Jun 18, 2012 at 01:40:06AM +0200, Jan Engelhardt wrote:
On Monday 2012-06-18 01:19, Juan Erbes wrote:

2012/6/17 maury63ts <maury63ts@xxxxxxxxxxx>:
Hi

I've the same problem with yast, and have execute the same change version
of
yast2-xml...... but the result isn't chanched

I use gnome, not kde


You executed "ldconfig", to update the libraries cache after
installing this package?

Such automatically happens - or at least should happen - in %post.
Manually running it is so not needed.

In the case of yast2-xml ldconfig isn't called from %post
As yast2-xml does not ship libraries in ldconfig search path, what would
be the point of it?


Hi!

/usr/lib/YaST2/bin/y2base: symbol lookup error:
/usr/lib64/YaST2/plugin/libpy2ag_xml.so.2: undefined symbol:
_Z16should_be_loggediSs

This is not in the search path of ldconfig?

/usr/lib64/YaST2/plugin/libpy2ag_xml.so.2

In my case, that I have executed ldconfig, after the update of the
yast2-xml package, the problem was resolved, but in the case of the
other user that not executed ldconfig, the problem continued...

Regards,
Juan
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-factory+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups