Mailinglist Archive: opensuse-factory (838 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] Trouble starting yast2 from terminal


On 03/08/2011 06:21 PM, Nelson Marques wrote:
Try:

xdg-su -c "/sbin/YaST2"

Thanks that works. I'll add it as a work around to the bug.

Robert


NM

On Tue, Mar 8, 2011 at 9:35 PM, Robert Schweikert
<rschweikert@xxxxxxxxxx> wrote:
Hi,

After upgrading to 11.4 via "zypper dup" I am unable to start "yast2"
from a terminal window. I am getting the following error:

**
GLib-GIO:ERROR:gdbusconnection.c:2279:initable_init: assertion failed:
(connection->initialization_error == NULL)


I am logged into a GNOME session as regular user, then start a terminal
session, su, and then run "yast2"

I can produce the problem on 2 machines. This is a big annoyance on one
machine since I cannot start YaST from the slab menu as it does not
display (677900).

Any thoughts? Did the upgrade process miss a package?

I filed 677911


Robert



--
Robert Schweikert MAY THE SOURCE BE WITH YOU
Novell-IBM Software Integration Center LINUX
Tech Lead
rschweikert@xxxxxxxxxx
rschweikert@xxxxxxxxxx
781-464-8147

Novell
Making IT Work As One
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-factory+help@xxxxxxxxxxxx






--
Robert Schweikert MAY THE SOURCE BE WITH YOU
Novell-IBM Software Integration Center LINUX
Tech Lead
rschweikert@xxxxxxxxxx
rschweikert@xxxxxxxxxx
781-464-8147

Novell
Making IT Work As One
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-factory+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups