Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (81 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] Problem with i586 builds?
Most, if not all, i586 builds of the VirtualBox project result in the following message:

Visit https://build.opensuse.org/package/live_build_log/Virtualization/virtualbox/openSUSE_Factory/i586

Package Virtualization/virtualbox failed to build in openSUSE_Factory/i586

Check out the package for editing:
osc checkout Virtualization virtualbox

Last lines of build log:
[ 1886s] [ 1872.732248] ? page_referenced_one+0x86/0x150
[ 1886s] [ 1872.732248] ? rmap_walk_anon+0xcf/0x280
[ 1886s] [ 1872.732248] ? page_referenced+0x12a/0x160
[ 1886s] [ 1872.732248] ? __page_set_anon_rmap+0x70/0x70
[ 1886s] [ 1872.732248] ? page_get_anon_vma+0xa0/0xa0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? shrink_active_list+0x15f/0x3b0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? shrink_node_memcg+0x3b5/0x7c0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? shrink_node+0xad/0x2b0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? do_try_to_free_pages+0xb9/0x310
[ 1886s] [ 1872.732248] ? try_to_free_pages+0x169/0x360
[ 1886s] [ 1872.732248] ? __alloc_pages_slowpath+0x26e/0xce0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? perf_trace_mm_lru_insertion+0x1b0/0x1b0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? pagevec_lru_move_fn+0xa4/0xc0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? pgtable_trans_huge_deposit+0x3f/0x90
[ 1886s] [ 1872.732248] ? __alloc_pages_nodemask+0x1c8/0x1e0
[ 1886s] [ 1872.732248] ? khugepaged+0x24d/0xd90
[ 1886s] [ 1872.732248] ? finish_wait+0x70/0x70
[ 1886s] [ 1872.732248] ? kthread+0xf3/0x110
[ 1886s] [ 1872.732248] ? collapse_huge_page.isra.45+0xe30/0xe30
[ 1886s] [ 1872.732248] ? kthread_park+0x90/0x90
[ 1886s] [ 1872.732248] ? ret_from_fork+0x1c/0x30
[ 1886s] [ 1872.732248] Code:
[30694s] qemu-system-x86_64: terminating on signal 15 from pid 7768
[30694s] ### VM INTERACTION END ###
[30694s] No buildstatus set, either the base system is broken (kernel/initrd/udev/glibc/bash/perl)
[30694s] or the build host has a kernel or hardware problem...


Job seems to be stuck here, killed. (after 28800 seconds of inactivity)

The corresponding osc build using chroot works. My host does not support KVM. The kernel module is loaded, the package is installed, and virtualization is enabled in the BIOS. but the builds report "host does not support kvm".

Larry

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages