Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (137 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] Randomly failing builds on different servers.
  • From: Mathias Homann <Mathias.Homann@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 28 Feb 2016 08:14:24 +0100
  • Message-id: <2342412.rJQvoIhLML@kumiko>
Hmmm... I have something similar...

Right now all builds went ok, but I have *one* package that fails a lot, and
it *always* fails with a memory error during rpmlint, and it's always the same
host that it fails on... Cloud138.

MH

Am Sonntag, 28. Februar 2016, 01:11:33 schrieb Angelos Tzotsos:
Hi all,

I have recently upgraded one package I maintain in Application:Geo which
depends on FastCGI-devel.
https://build.opensuse.org/package/show/Application:Geo/zoo-kernel

The reason I am witting in this list is because I am getting random build
failures for about 2 months and I cannot figure out why.
Sometimes the package builds fine:
https://build.opensuse.org/build/Application:Geo/openSUSE_Leap_42.1/x86_64/z
oo-kernel/_log and sometimes the FastCGI-devel files are not found:
https://build.opensuse.org/build/Application:Geo/openSUSE_13.1/x86_64/zoo-ke
rnel/_log

This is happening randomly across distribution releases too, not just to
one of them.
I usually have to trigger several rebuilds until it is back to "green"
status.

I am starting to think this is something deeper than just a packaging error.
Any thoughts?

Thanks,
Angelos

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References