Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (132 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] Private OBS repo not showing all rpms on SLES10 SP3
I have repo with rpms for SLES10 SP3 on our private obs server but when using
this repo on a sles10 sp3 server not all the rpms in the repo are shown.
Is there a backward compatibility problem with the create repo script that obs
uses that is causing this problem.
If so does anyone have any ideas on how I might fix this.

Index of /Mediator:/oracle/SLES10_SP3/x86_64

Icon Name Last modified Size
Description
[DIR] Parent Directory -
[ ] oracle-client-10.2.0.1-19.1.x86_64.rpm 17-Oct-2014 14:49 545M
[ ] oracle-patch-10.2.0.5-4.1.x86_64.rpm 15-Jan-2015 12:33 1.2G
[ ] oracle-server-10.2.0.1-9.1.x86_64.rpm 14-Jan-2015 14:33 1.4G

Rug and zypper will only find the oracle-server rpm. I have checked the
repodata files and they have all the rpms listed.

Regards,

Rob Zebedee
Integration Engineer | Evertz UK

T: +44 (0)118 921 6800
E: rzebedee@xxxxxxxxxx

This e-mail and any files transmitted with it are confidential and intended
solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If
you have received this e-mail in error please notify the sender (as shown
above). Kindly do not reproduce, print or forward any material received in
error, please delete it immediately. Evertz UK Limited (Company No. 3458137) is
incorporated in England and Wales and has its registered office at 100
Berkshire Place, Wharfedale Road, Winnersh, Wokingham, Berkshire, United
Kingdom, RG41 5RD. Pharos Communications Pte Limited (Company No. 200817005N)
is incorporated in Singapore and has its registered office at One Marina
Boulevard, #28-00. Singapore 018989.
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages