Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (250 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] Local builds fail when using remote build repo
  • From: Martin Mohring <martin.mohring@xxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 21 Aug 2008 17:16:48 +0200
  • Message-id: <48AD86E0.1010706@xxxxxxxxx>
Hi,

that is Bug: osc build remoteprojects - open (# 405517 <https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=405517>).

Cheers, Martin

Luke Imhoff wrote:
I'm having a problem doing local builds after I switched a project from
using SUSE:SLE-10:SDK to openSUSE.org:SUSE:SLE-10:SDK. The packages
build fine on the server, but for local builds I get 'BuildService API
error: buildinfo for package aaa_base/x86_64/None is incomplete'. Any
idea why it's only happening for local builds? The change in meta prj
is just the single change:

<repository name="SLE_10">
- <path repository="standard" project="SUSE:SLE-10:SDK"/>
+ <path repository="standard"
project="openSUSE.org:SUSE:SLE-10:SDK"/>
<path repository="SLE_10" project="kernel:1.2"/>
<arch>x86_64</arch>
</repository>

I'm using osc version 0.107 and a local OBS (-worker,-api,-server)
version 0.9.99

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References