Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (295 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] Problem installing local OBS !!NOSIG!!
  • From: "Dominique Leuenberger" <Dominique.Leuenberger@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 27 Mar 2007 22:13:15 +0200
  • Message-id: <4609A511020000290000289D@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Hi,

I'm in process of installing OBS on my computer in order to make some
things easier for me and because that particular project can not be
moved to the BS.

So I installed the rpms obs-server, obs-worker and obs-api and followed
the documentation in README.SETUP (after Darix told me where it was...
Thanks again at this point).

Now I have lighttpd running and the websites 127.0.42.{1,2} can be
reached.
-I can log in as Admin on 127.0.42.2

The problem is: on 127.0.42.1, by entering user Admin with the
corresponding password, then clicking 'Login' brings me to an error in
Firefox, stating that it detected a misbehaving redirect, that can not
work.

In the log files I found the following:

Processing MainController#index (for 127.0.42.1 at 2007-03-27 22:44:56)
[GET]
[I|# 5370]   Session ID: e147629921c8ce4fffcb2f7ffc1aa052
[I|# 5370]   Parameters: {"action"=>"index", "controller"=>"main"}
[D|# 5370] return_to: /
[I|# 5370] Rendering  within layouts/application
[I|# 5370] Rendering main/index
[D|# 5370] Rendered main/_search_form (0.00192)
[I|# 5370] Completed in 0.03992 (25 reqs/sec) | Rendering: 0.03798 (95%)
| 200 OK [http://127.0.42.1/]
[I|# 5370] 

Processing UserController#store_login (for 127.0.42.1 at 2007-03-27
22:45:02) [POST]
[I|# 5370]   Session ID: e147629921c8ce4fffcb2f7ffc1aa052
[I|# 5370]   Parameters: {"x"=>"0", "y"=>"0", "user_login"=>"Admin",
"action"=>"store_login", "controller"=>"user",
"user_password"=>"opensuse"}
[D|# 5370] return_to: /user/store_login
[D|# 5370] Admin wants to log in with pwd XXX
[D|# 5370] Default url = http://127.0.42.1/
[I|# 5370] Redirected to http://127.0.42.1/user/store_login
[I|# 5370] Completed in 0.00142 (702 reqs/sec) | 302 Found
[http://127.0.42.1/user/store_login]
[I|# 5370] 

The second block repeats 20 times until FF gives up

What can be wrong in this situation? Where can I have a look? How can I
debug it further ? I'd really like to get this thing running :-)

Greetings,
Dominique



TMF is a global management and accounting outsourcing firm with 72
offices in 56 countries and over 2,000 professionals (February 2007).
TMF is expanding rapidly throughout the world. Learn more about our
unique network and our services and visit our website at
www.tmf-group.com.

The information contained in this e-mail communication is confidential
and solely intended for the person to whom it is addressed. If someone
other than the intended recipient should receive or come into possession
of this e-mail communication, he/she will not be entitled to read,
disseminate, disclose or duplicate it. If you are not the intended
recipient, you are requested to notify the sender and to destroy the
original e-mail communication. 
TMF is neither liable for the correct and complete transmission of the
information contained in this e-mail communication nor for any delay in
its receipt.  This footnote also confirms that this email message has
been checked for the presence of computer viruses.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups