Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (113 mails)

< Previous Next >
Re: File upload bug in web interface
  • From: Peter Nixon <listuser@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 29 May 2006 16:54:25 +0300
  • Message-id: <200605291654.36073.listuser@xxxxxxxxxxxxxx>
On Mon 29 May 2006 16:46, Andreas Bauer wrote:
> On Monday, 29. May 2006 11:21, Andreas Bauer wrote:
> > On Monday, 29. May 2006 09:48, Peter Nixon wrote:
> > > Hi guys
> > >
> > > There appear to be some bugs in the way the build service web interface
> > > handles uploads. This happened to me before, but I thought I must have
> > > made a mistake, however last night the same thing happened again.
> > >
> > > I started 3 separate file uploads to 3 different packages:
> > >
> > > http://build.opensuse.org/package/show?package=sipxconfig&project=home%
> > >3A pe ternixon
> > > http://build.opensuse.org/package/show?package=sipxcalllib&project=home
> > >%3 Ap eternixon
> > > http://build.opensuse.org/package/show?package=sipxvxml&project=home%3A
> > >pe te rnixon
> > >
> > > However, when the uploads were finished, all three uploaded files were
> > > in one of the packages, and nothing had been uploaded to the other two!
> >
> > Yes, this is a bug. I started a bugzilla for it:
> > https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=179576
>
> Fixed in svn, will be on the live server within the week. Up to then,
> please don't concurrently upload files to different packages.

OK. Thanks for the prompt response.

--

Peter Nixon
http://www.peternixon.net/
PGP Key: http://www.peternixon.net/public.asc
< Previous Next >