Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4794 mails)

< Previous Next >
[Bug 1050904] [openQA] Installation shows no media label
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 31 Jul 2017 08:29:24 +0000
  • Message-id: <bug-1050904-21960-rx0nMY67Uu@http.bugzilla.suse.com/>
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1050904
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1050904#c9

--- Comment #9 from Ladislav Slezák <lslezak@xxxxxxxx> ---
(In reply to Adrian Schröter from comment #7)
I can add it of course, but my understanding is that all data which is
needed to identify and install a product shall be in the rpm-md meta data.

Yes, that would be the ideal case.

The products are listed there already via provides, why isn't this enough?

The LeanOS medium provides several products to install (SLES, SLED, LeanOS).
Which product name should YaST use for the repository name?

The repository name is needed *before* creating the repository. The "provides"
can be read only after the repository created and the metadata are
downloaded/parsed. But there is a possible workaround for this, YaST could
change the name later when the metadata are available.

Also the LeanOS installer could rename the repository according to the selected
product to install.

Or we could add a new "provides" flag which would name the repository. But it
has to be defined only in *one* product in the repository otherwise we would be
back at the multiple names problem.


Stefan, would you prefer a fixed name of the repository or changed according to
the installed product?

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >