Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4794 mails)

< Previous Next >
[Bug 1050904] [openQA] Installation shows no media label
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 28 Jul 2017 08:35:12 +0000
  • Message-id: <bug-1050904-21960-3qwgU1Kmpr@http.bugzilla.suse.com/>
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1050904
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1050904#c1

Ladislav Slezák <lslezak@xxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |ma@xxxxxxxx
Flags| |needinfo?(ma@xxxxxxxx),
| |needinfo?(behlert@xxxxxxxx)

--- Comment #1 from Ladislav Slezák <lslezak@xxxxxxxx> ---
From y2log:

[Pkg] Source_Create.cc(SourceCreateEx):636 Using product in directory /

(Code:
https://github.com/yast/yast-pkg-bindings/blob/388c685cd6b4e5a24dc7905ebc2dd3640a51d00a/src/Source_Create.cc#L636)

The product read from the medium is empty. The reason is that for SLE12 the
product name was read from /content file. However, the new product builder and
new RPM-MD repository type do not use the /content file anymore.

As a fallback YaST generates a dummy name based on the repository URL (that's
why it starts with "cd-").


In theory YaST could use the name of the product on the medium. Unfortunately
for LeanOS there are 3 products (SLES, SLES, LeanOS), how could YaST decide
which name to use?

Alternatively YaST could change the name of the repository later, when user
selects a product to install. But that would mean the same repository could
have a different name. I'm not sure if that would be OK.

Stefan, Michael, any idea how to solve this?

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >