Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4258 mails)

< Previous Next >
[Bug 1021654] New: Sometimes clisp build fails on i586/x86_64 on testing sockets
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 24 Jan 2017 13:22:16 +0000
  • Message-id: <bug-1021654-21960@http.bugzilla.suse.com/>
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=1021654


Bug ID: 1021654
Summary: Sometimes clisp build fails on i586/x86_64 on testing
sockets
Classification: openSUSE
Product: openSUSE.org
Version: unspecified
Hardware: All
OS: All
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: BuildService
Assignee: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Reporter: werner@xxxxxxxx
QA Contact: adrian@xxxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---

This is how it should look like and how it does look most times:

[ 594s] 33 path: 0 errors out of 176 tests
[ 594s] 34 setf: 0 errors out of 197 tests
[ 594s] 35 socket: 0 errors out of 92 tests
[ 594s] 36 steele7: 0 errors out of 86 tests
[ 594s] 37 streams: 0 errors out of 374 tests
[ 594s] 38 streamslong: 0 errors out of 25 tests
[ 594s] 39 strings: 0 errors out of 409 tests

but sometimes the KVM build fails with

[ 669s] 33 path: 0 errors out of 176 tests
[ 669s] 34 setf: 0 errors out of 197 tests
[ 669s] 35 socket: 1 error out of 92 tests
[ 669s] 36 steele7: 0 errors out of 86 tests
[ 669s] 37 streams: 0 errors out of 374 tests
[ 669s] 38 streamslong: 0 errors out of 25 tests
[ 669s] 39 strings: 0 errors out of 409 tests

and this on both i586 and x86_64 ... compare with devel:languages:misc/clisp

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >
This Thread
  • No further messages