Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4498 mails)

< Previous Next >
[Bug 961289] Windows does not boot after installation of Leap
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 01 Feb 2016 04:32:13 +0000
  • Message-id: <bug-961289-21960-4zJgfEzpIj@http.bugzilla.suse.com/>
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=961289
http://bugzilla.suse.com/show_bug.cgi?id=961289#c11

Michael Chang <mchang@xxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Flags| |needinfo?(axel.braun@xxxxxx
| |)

--- Comment #11 from Michael Chang <mchang@xxxxxxxx> ---
Hi Axel,

Thanks for uploading the logs. However they looks good to me. The microsoft efi
loader was corrected identified and added to the grub.cfg as menu entry
"Windows Boot Manager ..." [1]

From your previous comments it seems these are from a working system. Is it
possible to get the log from your failure tests ?

Thanks.

[1]
Jan 28 20:45:16 Connys-Dell.wolf.internal 05efi[3238]: debug: running subtest
/usr/lib/os-probes/mounted/efi/20microsoft
Jan 28 20:45:16 Connys-Dell.wolf.internal 20microsoft[3261]: result:
Microsoft/Boot/bootmgfw.efi:Windows Boot Manager:Windows
Jan 28 20:45:16 Connys-Dell.wolf.internal 05efi[3266]: debug: bootloader
Microsoft/Boot/bootmgfw.efi:Windows Boot Manager:Windows found by subtest
/usr/lib/os-probes/mounted/efi/20microsoft
Jan 28 20:45:16 Connys-Dell.wolf.internal 05efi[3271]: result:
/dev/sda1@/EFI/Microsoft/Boot/bootmgfw.efi:Windows Boot Manager:Windows:efi
Jan 28 20:45:16 Connys-Dell.wolf.internal os-prober[3276]: debug: os detected
by /usr/lib/os-probes/mounted/05efi

...

Jan 28 20:45:16 Connys-Dell.wolf.internal 50mounted-tests[3346]: debug: running
subtest /usr/lib/os-probes/mounted/20microsoft
Jan 28 20:45:16 Connys-Dell.wolf.internal 20microsoft[3349]: debug: Skipping
legacy bootloaders on UEFI system

...

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
< Previous Next >