Mailinglist Archive: opensuse-bugs (2150 mails)

< Previous Next >
[Bug 768714] BUG: soft lockup - CPU#1 stuck for 43s!

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=768714

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=768714#c46


Per Jessen <per@xxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
InfoProvider|per@xxxxxxxxxxxx |

--- Comment #46 from Per Jessen <per@xxxxxxxxxxxx> 2014-04-03 11:17:59 UTC ---
(In reply to comment #45)
The problem is likely depending on the driver, although the end result looks
same. For further tracking bugs, we need to confirm that the bugs are still
present with the latest upstream kernels.

So, please test whether the latest 3.13.x or 3.14-rc kernel still shows the
same issue. Test without any KMP but at best vanilla kernel without any
changes.

Have tried with current Factory (build 147) which uses kernel
3.14.0-rc7-1-default - problem persists.

If the problem is confirmed in the upstream code, we can forward the bugs to
the upstream bugzilla.
Again, the problem is likely h/w-dependent, so each case has to be confirmed.

It has appeared on every one of my boxes with Broadcom 5703 and 5704
interfaces. Every time the tg3 driver. The hardware is HP Proliant DL380
g2/g3/g4 and DL580 g2/g3/g4.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >