Mailinglist Archive: opensuse-bugs (2746 mails)

< Previous Next >
[Bug 825728] When installing with autoyast over serial console, second stage does not run

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=825728

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=825728#c4


Brian Maloney <bmaloney@xxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
InfoProvider|bmaloney@xxxxxxxxxxx |

--- Comment #4 from Brian Maloney <bmaloney@xxxxxxxxxxx> 2013-06-20 10:02:29
UTC ---
Doing a non-autoyast install over serial has the same effect.

Your plymouth idea was a good one. Remove-packages didn't change anything but
adding plymouth to the <packages> section improved the situation. With
plymouth added, it starts the second stage of YaST, but the second stage never
completes. Eventually the login prompt also shows up. When I try to
ctrl-alt-delete the system, it gives a message about "Stopping YaST2 Second
Stage" and hangs there.

Another thing I noticed about doing serial installs - not only does it not
include plymouth, but I also had to add a bunch of yast2- packages to my
AutoYAST profile for the second stage to run even on the VGA console after a
first stage done over serial. For some reason installation over serial seems
to make some incorrect assumptions about things the system won't need.

Hope this information helps!

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References