Mailinglist Archive: opensuse-bugs (2746 mails)

< Previous Next >
[Bug 725888] zypper: wildcard not properly resolved

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=725888

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=725888#c2


Carlos Lange <carlos.lange@xxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |carlos.lange@xxxxxxxxxxx

--- Comment #2 from Carlos Lange <carlos.lange@xxxxxxxxxxx> 2013-06-05 10:53:42
UTC ---
Here is another strange wildcard behaviour from zypper 1.8.11 (oS 12.3):

zypper install google-a*
zypper install google-*
zypper install google*

all work as expected and install the Google fonts, but

zypper install texlive-a*
zypper install texlive-*
zypper install texlive*

gives:

zypper install texlive-a* : Package 'texlive-a*' not found
zypper install texlive-* : installs only texlive-2012.20120611-3.3.1.i586
zypper install texlive* : installs all texlive packages (as expected)

There seems to be a problem interpreting the dash character in zypper, because:

zypper rm texlive-japanese* : Package 'texlive-japanese*' not found.
zypper rm texlive?japanese* : all 6 packages and additional 4 dependencies are
found and removed

There is no dash in the original posting, but cause for the wrong wildcard
expansion could be similar.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >