Mailinglist Archive: opensuse-bugs (5243 mails)

< Previous Next >
[Bug 810969] New: Automounting with xfce4 and thunar doesn't work
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 22 Mar 2013 09:01:17 +0000
  • Message-id: <bug-810969-21960@http.bugzilla.novell.com/>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=810969

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=810969#c0


Summary: Automounting with xfce4 and thunar doesn't work
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 12.2
Version: Final
Platform: i586
OS/Version: openSUSE 12.2
Status: NEW
Severity: Major
Priority: P5 - None
Component: Xfce
AssignedTo: bnc-team-xfce@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: Franz.Reinhardt@xxxxxxxxxxx
QAContact: qa-bugs@xxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:19.0) Gecko/20100101
Firefox/19.0

I start with kdm and switch to the xfce4 environment.
Is configure Thunar to handle automounting inside the GUI.
If then plugin a USB drive, nothing happens.

In Kde it works!

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Plugin in a USB device
2. Plugout
3. Plugin
Actual Results:

cat ~/.xsession-errors
contains:
thunar-volman: Unsupported USB device type.
thunar-volman: Unsupported USB device type.
thunar-volman: Unknown block device type.
thunar-volman: Could not detect the volume corresponding to the device.

No automounting done at all, no device visible in thunar


Expected Results:
It should work!

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >