Mailinglist Archive: opensuse-bugs (3517 mails)

< Previous Next >
[Bug 714826] Systemd does not mount /home automatically

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=714826

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=714826#c15


Luca Beltrame <einar@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
InfoProvider|einar@xxxxxxxxxxxxxxxxxx |

--- Comment #15 from Luca Beltrame <einar@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> 2011-09-09
13:07:07 UTC ---
Tested remotely. /home is now mounted correctly but the NFS mount point isn't:

nfs.service - LSB: NFS client services
Loaded: loaded (/etc/init.d/nfs)
Active: failed since Fri, 09 Sep 2011 14:14:06 +0200; 44min ago
Process: 1058 ExecStart=/etc/init.d/nfs start (code=exited,
status=1/FAILURE)
CGroup: name=systemd:/system/nfs.service

"systemctl show nfs.service" is attached.

Relevant logs:

Sep 9 15:01:43 leon systemd[1]: Got SIGCHLD for process 1079 (nfs)
Sep 9 15:01:43 leon systemd[1]: Child 1079 died (code=exited,
status=1/FAILURE)
Sep 9 15:01:43 leon systemd[1]: Child 1079 belongs to nfs.service
Sep 9 15:01:43 leon systemd[1]: nfs.service: control process exited,
code=exited status=1
Sep 9 15:01:43 leon systemd[1]: nfs.service got final SIGCHLD for state start
Sep 9 15:01:43 leon systemd[1]: nfs.service changed start -> failed

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >