Mailinglist Archive: opensuse-bugs (3542 mails)

< Previous Next >
[Bug 677237] Progress bar does not change during installation of packages, but remains in 0 %, and there are a lot of packages that have problems to install (upgrading from RC1).

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=677237

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=677237#c11


Rainer Hurtado Navarro <publio.escipion.el.africano@xxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
InfoProvider|publio.escipion.el.africano |
|@gmail.com |

--- Comment #11 from Rainer Hurtado Navarro
<publio.escipion.el.africano@xxxxxxxxx> 2011-09-03 18:48:02 UTC ---
Created an attachment (id=449115)
--> (http://bugzilla.novell.com/attachment.cgi?id=449115)
/var/log/Yast2/'s contents from March 16th, 2011.

Hello. As I had some issues through the upgrading method (right now, I can not
specifically remember which issues were), I made a clean install of 11.4, which
logs I attach, however, because the no progression of the status, and
everything else, persisted. Previous logs are lost. I am sorry.
I hope that them will be useful as those you asked for.
I thank you.
P. D.: I have been unaware of SuSE particular recently, but I wonder why not
12.0 but jump to 12.1?

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >