Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4067 mails)

< Previous Next >
[Bug 679944] [USB3.0] connecting Razer Megalodon USB Headset to USB3.0 port causes lots of warnings in system log

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=679944

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=679944#c4


Christoph Obexer <cobexer@xxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|RESOLVED |REOPENED
Resolution|FIXED |

--- Comment #4 from Christoph Obexer <cobexer@xxxxxxxxx> 2011-08-17 20:11:22
UTC ---
Well i just tried this with current factory and up to date kernel from
Kernel:stable...
no this is unchanged.
the headset works again, but the warnings are still there when connecting to
the USB3.0 port.




additionally i did a rcalsasound restart while playing back a song with
pulseaudio, that promptly crashed pulseaudio, clementine, and finally
hard-locked the machine... (i have no backtrace tough =/).

in case a rcalsasound restart does not crash, the system behaves weird suddenly
characters typed in a kde konsole do appear after the next input event
only(there is always one character missing after typing).
but this could be related to the built in soundcard:

Aug 17 21:31:00 pulseaudio[17985]: module-alsa-card.c: Failed to find a working
profile.
Aug 17 21:31:00 pulseaudio[17985]: module.c: Failed to load module
"module-alsa-card" (argument: "device_id="2" name="pci-0000_01_00.1"
card_name="alsa_card.pci-0000_01_00.1" tsched=yes ignore_dB=no
card_properties="module-udev-detect.discovered=1""): initialization failed.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >