Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4067 mails)

< Previous Next >
[Bug 710739] New: YAST crashed at initialization of iscsi
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 5 Aug 2011 15:44:14 +0000
  • Message-id: <bug-710739-21960@http.bugzilla.novell.com/>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=710739

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=710739#c0


Summary: YAST crashed at initialization of iscsi
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.4
Version: Factory
Platform: i686
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: YaST2
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: rolf@xxxxxxxxx
QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:5.0) Gecko/20100101
Firefox/5.0

I tried to install 11.4 from dvd on an idcdi-volume. I started the installation
with kernel parameter "withiscsi=1" after setting the network parameters I got
the following 2 error messages:
YAST got signal 15 at YCPFile iscsiclientlib.ycp:238
YAST got signal 1 at YCPFile iscsiclientlib.ycp:238

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Insert installation dvd
2.tart installation with bootparameter"withiscsi=1"
3.Enter the networkparameters like ip-address, netmask and gateway
Actual Results:
Error messages as described in summary

Expected Results:
opening input fields for entering iscsi- initiator name and for address of
iscsi target

I didn't find a description of that boot parameter. It could only be found in
the SLES documentation

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >