Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4671 mails)

< Previous Next >
[Bug 640545] New: YaST2 doesn't correctly set default printer
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 20 Sep 2010 15:07:51 +0000
  • Message-id: <bug-640545-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=640545

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=640545#c0


Summary: YaST2 doesn't correctly set default printer
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.3
Version: Final
Platform: x86-64
OS/Version: openSUSE 11.3
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: YaST2
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: psychonaut@xxxxxxxxxxxxxxxxx
QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1.13)
Gecko/20100914 SUSE/2.0.8-23.1 SeaMonkey/2.0.8

YaST doesn't correctly set the default printer. I have two printers configured
in YaST2, lj1022nw (the default) and mfc8460n. I edited mfc8460n and set it as
the default. On the main Printer Configurations dialog the Default column is
blank for lj1022nw and "Yes" for mfc8460n. However, the command line shows the
following:

$ lpstat -v
device for lj1022nw: socket://10.0.40.30:9100
device for mfc8460n: smb://inquira/duran.inquira.com/mfc8460n

$ lpstat -d
system default destination: lj1022nw

This situation persists even after a reboot.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.



Possibly this is another manifestation of Bug 223206.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >