Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4736 mails)

< Previous Next >
[Bug 594572] New: phy0 -> rt2500usb_set_device_state: Error - Device failed to enter state 3 (-16)
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 7 Apr 2010 20:07:02 +0000
  • Message-id: <bug-594572-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=594572

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=594572#c0


Summary: phy0 -> rt2500usb_set_device_state: Error - Device
failed to enter state 3 (-16)
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.3
Version: Factory
Platform: Other
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: Network
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: mail@xxxxxxxxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; de; rv:1.9.2.2)
Gecko/20100317 SUSE/3.6.2-1.4 Firefox/3.6.2

after today's update from factory-repos this error message occurs:
phy0 -> rt2500usb_set_device_state: Error - Device failed to enter state 3
(-16)

resulting in wlan not working. I tried two different devices (both rt2500usb),
both the same.

Linux webgine 2.6.34-rc2-git3-1-desktop #1 SMP PREEMPT 2010-03-29 21:26:59
+0200 i686 athlon i386 GNU/Linux

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Actual Results:
phy0 -> rt2500usb_set_device_state: Error - Device failed to enter state 3
(-16)

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >