Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4688 mails)

< Previous Next >
[Bug 580249] New: Boot graphics in 1024x576 video mode fail
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 16 Feb 2010 17:25:33 +0000
  • Message-id: <bug-580249-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=580249

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=580249#c0


Summary: Boot graphics in 1024x576 video mode fail
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.2
Version: Final
Platform: i586
OS/Version: openSUSE 11.2
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: Mobile Devices
AssignedTo: mobile-bugs@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: clarkt@xxxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.7)
Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 (.NET CLR 3.5.30729)

In bootloader there now is an option to set boot graphic to 1024x576 for the
smaller screens on netbooks. Selecting this option for VGA results in a boot
showing all the text info produced while booting. Changing to 640x480 works.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.install opensuse on a netbook with 1024x576 screen and update
2. go to yast -- system -- boot loader and change VGA for the default entry to
1024x576 resolution
3.
Actual Results:
System does not boot with graphics screen.

Expected Results:
Should have gotten the splash screen during boot. Changing to 640x480 will
work. Screen depth does not have an effect.

This also affects 11.3 MS2.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages