Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4687 mails)

< Previous Next >
[Bug 580108] New: When pushing return in search GUI for Webpin in YaST it doesn't search it goes for installing packages instead
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 16 Feb 2010 10:09:05 +0000
  • Message-id: <bug-580108-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=580108

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=580108#c0


Summary: When pushing return in search GUI for Webpin in YaST
it doesn't search it goes for installing packages
instead
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.3
Version: Factory
Platform: i586
OS/Version: openSUSE 11.3
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: YaST2
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: marcus@xxxxxxxxxxxx
QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2)
Gecko/20100115 Firefox/3.6

In the GUI for webpin search has an odd quirk that when you have filled in your
search criteria and push [RETURN] it does not do the search, it instead goes to
start installation of packages.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
Fill in search criteria and push [RETURN]
Actual Results:
Tries to start package installation

Expected Results:
Start the search for packages

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >