Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4664 mails)

< Previous Next >
[Bug 576474] New: Black screen after installation
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 3 Feb 2010 11:38:57 +0000
  • Message-id: <bug-576474-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=576474

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=576474#c0


Summary: Black screen after installation
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.3
Version: Milestone 1
Platform: i686
OS/Version: openSUSE 11.3
Status: NEW
Severity: Major
Priority: P5 - None
Component: Bootloader
AssignedTo: jsrain@xxxxxxxxxx
ReportedBy: deheld999@xxxxxxx
QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64;
Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729;
Media Center PC 6.0)

After installation of openSUSE 11.3 Milestone 1, it asks me to reboot. When I
do, I get a black screen after the restart and it's stuck on the black screen.
I tested this on 5 different computers, and the bug was there on all 5
computers.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Install openSUSE 11.3 Milestone 1

2.Reboot after the installation

3.Notice the black screen

Actual Results:
Black screen


Expected Results:
Boot into openSUSE


Major

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >