Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4653 mails)

< Previous Next >
[Bug 575470] EAP-TLS Connection not working wpasupplicant errors w/ NetworkManager
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 1 Feb 2010 20:06:56 +0000
  • Message-id: <20100201200656.79EE224551B@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=575470

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=575470#c4


Vladimir Botka <vbotka@xxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|ASSIGNED |CLOSED
Resolution| |INVALID

--- Comment #4 from Vladimir Botka <vbotka@xxxxxxxxxx> 2010-02-01 20:06:55 UTC
---
(In reply to comment #3)
When trying to get data from the .pfx certificate which was exported from the
Windows CA I get:
openssl x509 -in ~/Documents/Personal/certs/Ben_Kevan_Oct_8_2010.pfx -noout
-text
unable to load certificate
26829:error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start
line:pem_lib.c:650:Expecting: TRUSTED CERTIFICATE

This seems to be the certificate of the CA.

However, when doing it against the .pem's which were extracted from the .pfx,
get an export for the clcert.pem (client cert).

This is your certificate.

What am I doing wrong when exporting or when extracting the pem's from the
cert?

Probably you have to submit your certificate to the WPA-EAP authenticating
backend usually kerberos which should recognize it and verify it with CA public
key from the CA certificate. You should contact the administrator. As this is
not wlan issue and I have to close as INVALID.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >