Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6238 mails)

< Previous Next >
[Bug 559047] XEN system hangs with high I/O load
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 1 Dec 2009 08:41:22 +0000
  • Message-id: <20091201084122.34D1C24551E@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=559047

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=559047#c5


Jan Beulich <jbeulich@xxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Priority|P5 - None |P2 - High
Status|NEW |NEEDINFO
Found By|--- |Community User
Info Provider| |g.w.kant@xxxxxxxxxx

--- Comment #5 from Jan Beulich <jbeulich@xxxxxxxxxx> 2009-12-01 08:41:16 UTC
---
The last two logs clearly are matching the report in bug 553690. Thus, knowing
whether with "mem=4G" on the Xen command line the issue also happens would be
useful to know. If you feel comfortable with re-building the kernel, trying the
debugging patch in that bug would also be very useful.

As to the earlier two logs - there appear to be I/O problems earlier, and hence
it would seem within the realm of possibility that the crashes are just
follow-up problems. We may need to get someone familiar with the driver
involved if this turns out to be an issue different from the other one. Trying
"mem=4G" like above would certainly also be a useful thing to try.

For both cases, I'd also like to understand whether the presence of any DomU is
a required prerequisite for the bug to occur.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >