Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6633 mails)

< Previous Next >
[Bug 535597] New: encrypted partition multiple enter password
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 31 Aug 2009 06:37:12 -0600
  • Message-id: <bug-535597-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=535597


Summary: encrypted partition multiple enter password
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.2
Version: Factory
Platform: x86-64
OS/Version: SuSE Other
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: Basesystem
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: alinm.elena@xxxxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
Found By: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-GB; rv:1.9.1.2)
Gecko/20090730 SUSE/3.5.2-3.1 Firefox/3.5.2

I have a encrypted partition to be used for home.
at the startup when gets mounted I get asked for passphrase. I enter the good
one but enter the passphrase dialog gets printed again few times until the
success message appears.

It may be unrelated but I get a funny error printed about some intel aes
missing (I suspect some hardware device that I do not have, so the error is
only aesthetic)

in the boot.msg nothing gets logged.
here is the info around the concerning time

<6>[ 9.727678] BIOS EDD facility v0.16 2004-Jun-25, 1 devices found
<3>[ 22.407201] Intel AES-NI instructions are not detected.
<5>[ 22.857911] padlock: VIA PadLock not detected.
<6>[ 24.079897] alg: No test for stdrng (krng)
<6>[ 24.089796] alg: No test for stdrng (ansi_cprng)


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.


Expected Results:
only one message printed
no error message

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
This Thread
  • No further messages