Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6372 mails)

< Previous Next >
[Bug 520975] Sound devices work with different model options, but never all together.
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 28 Aug 2009 17:11:57 -0600
  • Message-id: <20090828231157.AE6B8CC7CD@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=520975

User jost@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=520975#c56


Steffen Jost <jost@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |REOPENED
Info Provider|jost@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |




--- Comment #56 from Steffen Jost <jost@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> 2009-08-28
17:11:54 MDT ---
The following just produced silence. The level indicator remained at 0%
throughout. Laptop undocked, Digital at 50%, Digital Mic selected.
(I also plugged in a microphone and selected input source "Mic", which showed a
recording level at 99% and normal playback of the recording. I do not have the
docking station available at the weekend to test "FrontMic".)

arecord -d 15 -vv -fdat -Dplughw foo.wav; aplay foo.wav
Recording WAVE 'foo.wav' : Signed 16 bit Little Endian, Rate 48000 Hz, Stereo
Plug PCM: Hardware PCM card 0 'HDA Intel' device 0 subdevice 0
Its setup is:
stream : CAPTURE
access : RW_INTERLEAVED
format : S16_LE
subformat : STD
channels : 2
rate : 48000
exact rate : 48000 (48000/1)
msbits : 16
buffer_size : 16384
period_size : 4096
period_time : 85333
tstamp_mode : NONE
period_step : 1
avail_min : 4096
period_event : 0
start_threshold : 1
stop_threshold : 16384
silence_threshold: 0
silence_size : 0
boundary : 4611686018427387904
appl_ptr : 0
hw_ptr : 0
#+ | 00%
Playing WAVE 'foo.wav' : Signed 16 bit Little Endian, Rate 48000 Hz, Stereo


--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >