Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6552 mails)

< Previous Next >
[Bug 527782] radeon [RS200 4337]Monitor and mouse attached to port replicator do not work (HP Evo N1020v)
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 4 Aug 2009 23:43:14 -0600
  • Message-id: <20090805054315.03788CC7CD@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=527782

User sndirsch@xxxxxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=527782#c13





--- Comment #13 from Stefan Dirsch <sndirsch@xxxxxxxxxx> 2009-08-04 23:43:14
MDT ---
Only the internal panel (LVDS) is detected, your external monitor is not.

(II) RADEON(0): Output: S-video, Detected Monitor Type: 0
(II) RADEON(0): Output VGA-0 disconnected
(II) RADEON(0): Output LVDS connected
(II) RADEON(0): Output S-video disconnected
(II) RADEON(0): Using user preference for initial modes
(II) RADEON(0): Output LVDS using initial mode 1024x768

I don't see a mouse issue here:

(**) Mouse[3]: Device: "/dev/input/mice"
(**) Mouse[3]: Protocol: "imps/2"
(**) Option "SendCoreEvents"
(**) Mouse[3]: always reports core events
(**) Option "Device" "/dev/input/mice"
(**) Option "Buttons" "5"
(==) Mouse[3]: Emulate3Buttons, Emulate3Timeout: 50
(**) Mouse[3]: ZAxisMapping: buttons 4 and 5
(**) Mouse[3]: Buttons: 9
(**) Mouse[3]: Sensitivity: 1
[...]
(II) evaluating device (Mouse[3])
(II) XINPUT: Adding extended input device "Mouse[3]" (type: MOUSE)
[...]
(II) Mouse[3]: ps2EnableDataReporting: succeeded

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References