Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4060 mails)

< Previous Next >
[Bug 381139] [multiscreen]: Need to recheck configuration after coming back from suspend
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 1 Jun 2009 13:27:10 -0600
  • Message-id: <20090601192710.4276CCC74F@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=381139

User federico@xxxxxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=381139#c21





--- Comment #21 from Federico Mena Quintero <federico@xxxxxxxxxx> 2009-06-01
13:27:09 MDT ---
(In reply to comment #20)
In my case, I have a laptop with an internal display that works perfectly fine
(power save recovery included) If booted int the port replicator the external
display works fine as well (power save included) However, when I connect the
laptop to the port replicator after putting it in power save outside of the
port replicator and attempt to power it up to the external display, I get no
video (on any of the TTYs)

This *may* work with those patches, but I am not sure yet --- I don't have a
port replicator to test this.

I'll build test packages in my build service repository and point you to them.

What I meant is that if you do this:

1. plug a monitor and make it work
2. suspend
3. unplug that monitor
4. plug another monitor with different capabilities
5. unsuspend

.. that *may* leave the new monitor running with the old monitor's frequency,
which could be wrong. That is, we don't detect when a monitor is switched for
another one.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
List Navigation