Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13048 mails)

< Previous Next >
[Bug 466431] lpfc module with Emulex Corporation Helios-X LightPulse Fibre Channel Adapter (rev 01) [LP11002] not working
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 22 Jan 2009 09:40:44 -0700 (MST)
  • Message-id: <20090122164044.D3792CC7D4@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=466431

User james.smart@xxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=466431#c2


James Smart <james.smart@xxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |james.smart@xxxxxxxxxx




--- Comment #2 from James Smart <james.smart@xxxxxxxxxx> 2009-01-22 09:40:43
MST ---
I'm guessing this is due to a change that was made to set the PCI max_read
length. See the routine lpfc_sli_set_dma_length. This was done for a
particular OEM whose platform couldn't do the right thing in config space.

Anyway - the command that is issued, SET_VARIABLE, is supposed to be innoculous
on f/w that doesn't recognize it. However, it appears that the command is
never completing, and is in fact hanging the adapter. To verify, noop this
function and see if board init completes.

First - please specify information about the adapter:
the firmware revision information
lspci information

Second - update the adapter to the latest firmware and see if the symptom
changes.

Once I have the results from these 2 steps, we can formulate what our risk is
and how to address it.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References