Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13048 mails)

< Previous Next >
[Bug 466381] CIFS client requests write with old FID after connection reset
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 20 Jan 2009 06:30:14 -0700 (MST)
  • Message-id: <20090120133014.BD5FD245391@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=466381

User agraf@xxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=466381#c2


Alexander Graf <agraf@xxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |ASSIGNED
Info Provider|agraf@xxxxxxxxxx |




--- Comment #2 from Alexander Graf <agraf@xxxxxxxxxx> 2009-01-20 06:30:14 MST
---
I'm having a hard time reproducing this myself, but so far I haven't been able
to reproduce it with 11.1. This bug only occurs sparsely, as the root problem
is that the virtual machine (or only its network connection) stalls for some
time.

I can send you a packet capture if you like. How should I send that over? It's
pretty big.

Reproducing it without KVM should be fairly easy. Use a network card that
doesn't do link detection, do a lot of traffic on the network and unplug
network cable for ~15 seconds. I haven't tried if that works, but that's
roughly what my virtual machine is experiencing.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References