Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13000 mails)

< Previous Next >
[Bug 431144] No Linux_Base.registration file in sblim-cmpi-base
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 19 Jan 2009 05:41:21 -0700 (MST)
  • Message-id: <20090119124121.7141F245393@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=431144

User mhrusecky@xxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=431144#c7





--- Comment #7 from Michal Hrusecky <mhrusecky@xxxxxxxxxx> 2009-01-19 05:41:19
MST ---
Ok, let's put together all informations regarding this bug.

rpm contains following files:

/usr/share/sblim-cmpi-base/Linux_Base.mof
/usr/share/sblim-cmpi-base/Linux_BaseIndication.mof
/usr/share/sblim-cmpi-base/Linux_BaseIndication.registration
/usr/share/sblim-cmpi-base/provider-register.sh

According to the upstream, it should be possible to register both .mof files
using only one register file. Problem is that there is a script in post install
phase of rpm installation which tries to register both .mof files but it
assumes that every .mof file has it's own register file. Installation proceeds
without problems but only one .mof file gets registered correctly.

It seems that this problem affects only tog-pegasus and in openwbem everything
seems to be ok. So in the end bug is about integration with tog-pegasus. It
can be fixed manually after installation, but it should be done by rpm
installation as a part of integration.

Distributions containing this package:
openSUSE 10.3
openSUSE 11.0
SLE 10 - isn't affected as it contains only openwbem

This bug doesn't affect current openSUSE 11.1 and SLE 11 as registration
process is different there and package gets registered to sfcb.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >