Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15876 mails)

< Previous Next >
[Bug 301699] Partitions of one (of two) hdd not shown
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 29 Aug 2007 07:31:32 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20070829133132.39D75245350@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=301699#c7





--- Comment #7 from Johannes Nohl <Johannes.Nohl@xxxxxxxxx>  2007-08-29 07:31:31 MST ---
Thanks for investigations. I could install Beta2 to the detected hdd (no space
left for swap but that's irrelevant). Booting Beta2 my /proc/partitions still
look like Thomas extracted it from log file. 

Supposed to be related to the kernel I upgraded my kernel from 2.6.22-3-default
to 2.6.22-5-default. No changes, there are still no partitions only the the
whole disc. 

Tried: 
 modprobe -r pata_amd
 modprobe ide-generic

My /proc/partitions look like this:

major minor  #blocks  name

   8    16  244198584 sdb
   8    17   52428568 sdb1
   8    18   86909760 sdb2
   8    19  104857196 sdb3
   3     0  120060864 hda
   3     1    9952236 hda1
   3     2          1 hda2
   3     3    1052257 hda3
   3     4   82831140 hda4
   3     5   20972826 hda5
   3     6    5245191 hda6

I mysqlf would locate the problem inside pata_amd. Kernel-crew how can I help
you?

Short excerpt of the A8N5X specifications according to the manual:

Chipset: nForce 4
Storage: - 2 x Ultra DMA 133 / 100 / 66 / 33
         - 4 x Serial ATA with RAID 0, RAID 1, RAID 1+0, and JBOD that 
               spans across the Serial ATA and Parallel ATA drives


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References