Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15870 mails)

< Previous Next >
[Bug 304153] New: After successfully booting on the DVD, the installation stops when trying to read the repository
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 24 Aug 2007 00:54:21 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-304153-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=304153

           Summary: After successfully booting on the DVD, the installation
                    stops when trying to read the repository
           Product: openSUSE 10.3
           Version: Beta 2
          Platform: PC
        OS/Version: openSUSE 10.3
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: P5 - None
         Component: Installation
        AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        ReportedBy: jarl@xxxxxxxxx
         QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
          Found By: ---


I have burned 3 DVD's, 2 directly from the downloaded image and one from the
Beta1 + Beta1_Beta2 after using applydeltaiso
All 3 fails while it tries to read the repository. I have also tried to copy
the content to the harddisk, same result
I'm using a Dell XPS. I dont know if this has anything to do with it, but
trying the factory boot CD fails saying that it cannot find any harddisks.
openSuse 10.2 has no problems...


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >