Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15870 mails)

< Previous Next >
[Bug 304119] New: YaST2 network device configuration not saved
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 23 Aug 2007 18:32:37 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-304119-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=304119

           Summary: YaST2 network device configuration not saved
           Product: openSUSE 10.3
           Version: Beta 2
          Platform: x86-64
        OS/Version: openSUSE 10.3
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: P5 - None
         Component: YaST2
        AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        ReportedBy: bh-novell@xxxxxxxxx
         QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
          Found By: ---


Created an attachment (id=159596)
 --> (https://bugzilla.novell.com/attachment.cgi?id=159596)
YaST2 logs

YaST2 module "Network Card" does not write network address configuration. After
filling in info in "address" panel (either static or DHCP) and clicking on
"next" button, the "overview" panel still says "Not configured" (and no
configuration file written into /etc/sysconfig/network, only empty 'routes').
Happens both during install and when invoked from installed system.

Installation into VMware Server 1.0.3, one network interface, bridged mode.
Traditional network setup without NetworkManager, SuSEfirewall2 switched off.
YaST2 logs attached.

In 10.3 Beta 1, configuration worked correctly.


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >