Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15851 mails)

< Previous Next >
[Bug 303982] New: Desktop Effects wizard fails to start on x86_64 systems
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 23 Aug 2007 12:01:12 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-303982-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=303982

           Summary: Desktop Effects wizard fails to start on x86_64 systems
           Product: openSUSE 10.3
           Version: Beta 2
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: P5 - None
         Component: GNOME
        AssignedTo: bnc-team-gnome@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        ReportedBy: eward@xxxxxxxxxx
         QAContact: qa@xxxxxxx
          Found By: ---


Tested Builds:
GNOME CDs
http://kirk.provo.novell.com/dist/install/openSUSE-10.3-Beta2/openSUSE-10.3-Beta2-GNOME-i386.iso
http://kirk.provo.novell.com/dist/install/openSUSE-10.3-Beta2/openSUSE-10.3-Beta2-GNOME-x86_64.iso


Problem:
Attempting to start the desktop effects wizard fails on x86_64 systems with a
segfault.

NOTE: The gnome-xgl-settings wizard on i586 systems does appear to be working.

Steps to Reproduce
- Install an x86_64 system
- Login to the desktop
- From a console try the following command
gnome-xgl-settings


Expected Behavior
The wizard should work on both x86_64 and i586


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >