Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15846 mails)

< Previous Next >
[Bug 303927] New: Changing media during installation fails, unless manually unmounted.
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 23 Aug 2007 10:01:42 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-303927-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=303927#c301562

           Summary: Changing media during installation fails, unless
                    manually unmounted.
           Product: openSUSE 10.3
           Version: Beta 2
          Platform: All
        OS/Version: openSUSE 10.3
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: P5 - None
         Component: Installation
        AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        ReportedBy: martin@xxxxxxxxxxxxx
         QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
          Found By: ---


As reported in #301562 as point 3 and requested as a separate bug if found in
Beta 2, this problem still exists...

When the installation was done with the main media it asked for the add-on
CD. Pressing 'Eject' (in my case 'Skub ud') opened the bottom drive (sr1) and
the top one would not open (most likely the same issue as in 1). It would
however happily read from sr1 this time around...?!

Actually, in this case of non-oss addon, it wanted the addon before being
finished with the main media. It didn't say it wanted another media, only that
the package didn't exist on the media.
There was no eject button and only umount /dev/sr0 allowed me to continue....


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >