Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15782 mails)

< Previous Next >
[Bug 296411] New: yast2 sw_single: "error in repository initialization"
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 1 Aug 2007 06:46:15 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-296411-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=296411

           Summary: yast2 sw_single: "error in repository initialization"
           Product: openSUSE 10.3
           Version: Alpha 6
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: P5 - None
         Component: YaST2
        AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        ReportedBy: burnus@xxxxxx
         QAContact: jsrain@xxxxxxxxxx
          Found By: ---


This is with Factory. If I start yast2 sw_single, I get a message box
  WARNING
  There was an error in repository initialization.
  [OK]
Clicking ok, sw_single starts normally, except that of the three repositories
only  one yum repo is available:

name=Factory-NonOSS
baseurl=http://ftp.gwdg.de/pub/opensuse/distribution/SL-Factory-non-oss/inst-source-extra

but not these two yast repos

name=Factory
baseurl=http://ftp.gwdg.de/pub/opensuse/distribution/SL-OSS-factory/inst-source/
name=Update10.3
baseurl=http://ftp.gwdg.de/pub/linux/suse/ftp.suse.com/suse/update/10.3


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >